studio_logo
WAT IS STUDIO HOGE HEREN?
Studio Hoge Heren is een modern fotografie en videoproductie bedrijf. Onze opnamestudio’s zijn gevestigd in het centrum van Rotterdam. We werken door het hele land. Kwaliteit en perfectie staat bij ons voorop. Onze manier van werken laat zich het beste omschrijven door de woorden ‘open boek’, ‘spontaan en zeer betrokken’ en ‘met de nodige dosis humor’. Studio Hoge Heren opereert succesvol sinds 2004.

FOTOGRAFIE
Studio Hoge Heren is gespecialiseerd in het maken van moderne portretfoto’s, babyfoto’s, kinderfoto’s, bruidsreportages, productfotografie, bedrijfsfotografie en objectfotografie. Als een van de weinige fotografen in Nederland fotograferen wij in de studio én op locatie met onze Hasselblad H4D-60 camera; het neusje van de zalm onder de digitale fotocamera’s. Afdrukken doen wij in eigen beheer met onze in-house afdrukcentrale. Wij werken met alleen de beste apparatuur en software. Wij leveren unieke fotoalbums, foto vergrotingen (onder meer op acryl). Studio Hoge Heren beschikt over een ruime moderne fotostudio die is uitgerust met de laatste snufjes en van alle gemakken is voorzien.

VIDEOGRAFIE EN TELEVISIE
Studio Hoge Heren maakt tevens professionele bruidsreportages, bedrijfsfilms, instructiefilms en commercials. Studio Hoge Heren beschikt over een unieke combinatie van knowhow, creativiteit en talent. Lees er hier meer over en bekijk voorbeelden. Onder de vlag SHH TV Productions verzorgt Studio Hoge Heren tevens presentatie, voice-over en technische realisatie voor televisie en internet (onder meer RTL4 Trips and Travel). Meer informatie hierover lees je hier.

ADRES
STUDIO HOGE HEREN
Gedempte Zalmhaven 457-459
3011 BT Rotterdam
010-4134579