logo HS

De Honeymoon shop is al meer dan 45 jaar verantwoordelijk voor de trouwkleding van duizenden bruidsparen in Nederland en ver daarbuiten. In 1967 begonnen we onder de naam ‘Rosita’ en groeiden na een naamsverandering eind jaren tachtig uit tot één van de marktleiders in de bruidsmode.

Door onze jaren lange ontwikkeling in kennis en ervaring hebben wij een prachtige en veelzijdige collectie kunnen samenstellen van de beste nationale- en internationale bruidsmerken. In juni 2012 is de Honeymoon shop zelfs uitgeroepen tot de beste bruidswinkel van Nederland door de Nederlandse Trouwbranche Organisatie. Volgens het jury rapport  ‘sluit de collectie van de Honeymoon shop het beste aan bij de bruid en bruidegom van nu’.

THE PERFECT MATCH

Onze symphatieke stylisten begeleiden elke bruid bij de zoektocht naar de perfecte jurk. Nadat de bruid haar japon gevonden heeft is het de beurt aan de bruidegom. De stylisten werken vervolgens nauw samen om te zorgen dat de kleding van de bruid en de bruidegom perfect bij elkaar aansluiten. Wij noemen dat de ‘The Perfect Match’.

EIGEN ATELIER

Vervolgens zorgen de professioneel getrainde coupeuses van ons eigen atelier voor een foutloze pasvorm van de trouwkleding. Het aanstaande bruidspaar verlaat de winkel niet voordat alles precies op maat is gemaakt, zodat zij kunnen stralen op hun grote dag.

SERVICE

Naast een goede prijs- kwaliteit verhouding, is service vanzelfsprekend onze eerste prioriteit. Het is belangrijk dat jullie als klant vertrouwen hebben in de winkel die jullie helpt bij het uitzoeken van de kleding voor jullie mooiste dag. Hiervoor doet de Honeymoon shop graag een stapje extra. Wij zijn er trots op dat wij dat vertrouwen al ruim 45 jaar van vele tevreden bruidsparen hebben mogen ontvangen. Wij blijven er hard aan werken dit in de toekomst te mogen blijven ontvangen.

ADRES
Honeymoon shop
Korte Hoogstraat 4
3011GL Rotterdam
010 412 61 43